En niet zomaar, Harry heeft namelijk de jaarlijkse afdelingsbonus gewonnen en kan nu met een van z’n matties een week naar een all-in-zuip-resort! Acht dagen smeren, keren en alle tastbare herinneringen laten vervagen door de plaatselijk gebrouwde rum en wodka. Gelukkig heeft Harry een flinke lading Insta-volgers, dus als hij brak thuiskomt, kunnen de thuisblijvers hem vertellen dat hij een gave week heeft gehad.

En hoe is Harry nou zover gekomen? Nou, Harry heeft een uitzonderlijk talent voor de verkoop van zoetgevooisde gebakken lucht! Echt waar! En daar is hij ook echt goed in.
Hij zet bij willekeurige bedrijven zijn voet tussen de deur, door niet-bestaande kandidaten aan te bieden op openstaande vacatures. En het mooie is, het hele web staat hier vol mee, dus Harry hoeft niet eens hard te werken. Gewoon een LinkedInnetje downloaden, de werkgevers en functies uitgummen en dan hoppa, ongevraagd naar binnen gooien.

En als ze dan happen, schuift Harry gewoon iemand anders naar binnen. En het allermooiste is nog, soms lukt het om dezelfde persoon bij wel drie of meer bedrijven naar binnen te jonassen.
Echt lachen joh! Oke, af en toe een boze klant of kandidaat, maar Harry doet toch alleen aan korte termijn. Geen hand vol, maar een land vol!

Factor 20 en een grote verpakking paracetamol en Harry is er klaar voor.

Wil jij een personeelsdoelstelling voor de lange termijn en de Harry’s van deze recruitmentwereld buiten de deur houden? Bel Peper & Co, wij helpen je graag! 085-8772459 of stuur een bericht@peperco.nl.