Sorry, wat? Ja, je leest het goed: groot en harig. Het gaat hier in dit geval over het grote harige gedurfde doel, alhoewel dat in het Engels toch echt een stuk lekkerder bekt: Big Hairy Audacious Goal (BHAG). Een prachtig concept wat over haalbare langetermijndoelstellingen gaat, opgesteld door managementgoeroe Jim Collins. We gaan hier niet orakelen over wat dat met je bedrijf doet, dat kunnen anderen veel beter. Wat wij wel graag willen lospeuteren, is wat een haalbare, lekkerbekkende langetermijndoelstelling kan doen met je personeelsstrategie. Hoe ga je ervoor zorgen dat je de juiste mensen binnenhaalt om jou grote harige doel te bereiken?

Inmiddels ben je er vast achter dat een abonnementje op een grote vacaturesite niet helpt voor de developers, accountmanagers en andere complexere rollen. Bureaus beloven je van alles en doen dat ook bij je concurrent en je krijgt te maken met kandidaten die uit meerdere partijen kunnen kiezen. Het ontbreekt je aan tijd om het zelf te doen en je hebt niet de capaciteit in huis om aan het werk te zetten.

Wel eens gedacht aan een tijdelijke, schaalbare, volledig ingerichte recruitmentafdeling? Je kunt ons al vanaf één dag per week inzetten. Wij voeren niet alleen je recruitment volledig uit, maar zorgen er ook voor dat je het zelf op termijn kunt overpakken. Waar haal ik de mensen vandaan? Dat is de vraag waar wij je bij gaan helpen, zowel in advies als in uitvoering.

Groot en harig….kom maar op! Peper & Co, spice up your recruitment!