Met veel bevlogenheid heb je net een mooie vacature opgesteld en op je website geplaatst. Of beter nog, je hebt er budget voor uitgetrokken en de job gepost op een duur kanaal, en je kan niet wachten tot er sollicitaties binnenkomen.
En al binnen een dag, zitten de eerste mailtjes in je mailbox en zelfs telefonisch wordt je gevonden. Wow, da’s snel en hoopvol, verbind maar door! En dan komt de eerste teleurstelling…..alle reacties die je binnen een dag krijgt, zijn van bureaus. Niet zomaar bureaus maar partijen die allen beweren dat ze DE kandidaat al voor je hebben. Je mag zelfs het CV alvast bekijken. Geen naam, geen werkgevers, geen funcietitels, geen woonplaats, alleen inhoudelijke ervaring en een flinke lading disclaimers wat je allemaal niet mag. En je had nog wel onderaan gezet dat je niet gediend was van acquisitie nav de advertentie. Niet alleen kost dit veel tijd, maar ook levert het niet direct een kandidaat op. En als je het dan toch wilt proberen, blijkt deze kandidaat al lang niet meer beschikbaar te zijn. Zucht, zelf heb je hier geen tijd voor en de druk binnen je bedrijf neemt nog verder toe. Hoe kom je nu zelf aan goede mensen zonder met dit soort snelle jongens in zee te gaan?

Bel ons! Peper & Co. Wij helpen ondernemers (tijdelijk) met plug & play werving binnen je bedrijf. Al vanaf 1 dag per week, adviseren onze mensen over waar/hoe/wat je het zelf beter kunt, en we kunnen ook de werving voor onze rekening nemen, gewoon binnen bij jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat kandidaten je weten te vinden en we gaan zelf op jacht, zodat jij zelf kunt vertellen hoe leuk je bedrijf wel niet is. En als je wilt, houden we de hier boven genoemde wolven voor je buiten de deur, scheelt ook weer!

Peper & Co, spice up your recruitment!